За нея

Как да премахнем негативната енергия от дома си лесно и бързо?

Как да премахнем негативната енергия от дома си лесно и бързо?

В дом, в който цари хармония, хората са спокойни, щастливи и постигат много по-лесно целите, които са си поставили.

За да бъдете от групата на тези хора не се изисква много от вас – можете лесно и бързо да премахнете негативната енергия от дома си, като по този начин ще подарите на себе си и на близките си радост и успехи.

За да постигнете този чудесен резултат, можете да сложите у дома пирамида, изработена от шунгит. Доказано е, че тези уникални по рода си пирамиди защитават от отрицателното енергийно и патологично въздействие.

пирамида от шунгит
пирамиди от шунгит

Когато се избира шунгитова пирамида, трябва да се има предвид големината на стаята, в която ще се постави. 1 см от основата на пирамидата оказва положително влияние на 1 метър.

Повечето хора слагат пирамиди с размер 3-5 см пред телевизора или компютъра в дома или офиса.

Препоръчително е всеки месец поне един път да се направи пречистване на шунгитовата пирамида.

За целта фигурката се изнася на чист въздух и се слага на слънчево място. Необходим е поне един час за пречистване и пълно възстановяване на защитните й свойства.

Онези от вас, които са шофьори и често използват колата си, могат да сложат малка шунгитова пирамида и в нея. Това води до значително намаляване на пътно-транспортните произшествия.

Много от катастрофите стават при пресичане на т.нар. геопатогенни зони. Карайки през такава аномална зона, пулсът на шофьора се променя, наблюдава се голямо разсейване, което често води до катастрофи.

Слагайки шунгитова пирамида в колата си, човек защитава себе си и другите, защото благодарение на нея се неутрализира действието на геопатогенната зона.

От всички земни минерали шунгитът е абсолютен рекордьор по количество жива енергия – това е доказано от световноизвестни учени, които са изследвали минерала в продължение на дълги години.

Поради своята неземна енергия, шунгитът е смятан за най-силния лечебен камък на Земята.

Черната руда, която се добива само и единствено в Карелия, Руската федерация, има комплексно действие – хармонизира, лекува, пречиства и удължава живота.

Хората, които притежават предмети, изработени от шунгит, имат много по-силна имунна система, в сравнение с онези, които нямат.

Този чудотворен минерал носи здраве и хармония и именно затова е препорътелно да го има във всеки дом.

Още за шунгита и за необикновените му качества можете да прочетете на:

https://www.facebook.com/shungit.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button