Знаете ли че

Как да избегнем евентуални неприятности при работа в чужбина?

Голяма част от българите поне веднъж в живота си са обмисляли да заминат за работа в чужбина, но поради ред причини са решили, че това не е добра идея.

Немалък процент обаче, са осъществили тази идея и днес вече смело можем да кажем, че се радват на нова социална среда и на по-високо възнаграждение, което им осигурява нормален стандарт на живот.

Независимо дали сте от едните, или от другите – ние сме ви подготвили няколко съвета, които ще са полезни на всички, обмислящи работа в чужбина.

Изборът на агенция – летящ старт за всеки от вас

Всеки от нас е чувал редица истории, които са се превърнали в негативни митове и легенди за работата в чужбина, черния пазар, несъществуващи квартири и работодатели.

работа в чужбина
работа в чужбина

Е, за да избегнете евентуални неприятности и за да не се превърнете в част от черната статистика, ние ви съветваме да се доверите на доказана във времето фирма, която ще подсигури заминаването и престоя ви отвъд граница.

Екипът на Promedica24 си поставя за цел да удовлетвори нуждите както на своите работници, така и на пациентите, които им се доверяват. Доказателство за изпълнената мисия са цифрите – над 92% от хората от двете страни са повече от доволни от това, което са получили.

За да откликнат на потребностите на всички, професионалистите непрестанно усъвършенстват качеството на предлаганите от тях услуги. Уверете се сами!

Няма невъзможни неща!

И колкото и клиширана да звучи тази фраза, то вие непременно трябва да повярвате е нея, за да се увенчае работата ви в чужбина с успех.

Езиковата бариера определено е нещо, което се оказва проблем за много хора. Е, Promedica24 не само ще ви осигури допълнителен курс, който да повиши познанията ви и да ви накара да се чувствате по-уверени, но ние ви предлагаме и едно малко трикче.

Изтеглете си приложение тип преводач и така бързо ще реагирате, ако попадне в ситуация, в която “сте изгубени в превода”;

Предварителната подготовка и познаването привичките на немското семейство ще ви помогне много по-бързо да се “внедрите” в обстановката и да разчупите леда между вас и пациента.

Доверете се на Promedica24 за работа в чужбина и си осигурете спокойствие и сигурност отвъд граница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button